Elővételben a belépőjegyek

  Tisztelet Szurkolóink!

  Az augusztus 19-ei Siófok elleni hazai mérkőzésünkre már mától kaphatók elővételben a belépőjegyek a Dísz téri jegypénztárban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A BELÉPŐJEGYEK ELŐVÉTELBEN 20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK meg!

  A Győr elleni mérkőzés tapasztalataiból és adataiból kiindulva sajnos nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, a mérkőzés napjáig 25 db jegy fogyott el másfél hét alatt (múlt héten keddtől minden nap nyitva volt a Főpénztár munkaidőben)...

  A Déli oldalon az eddigi 6 pénztár helyett 10 működött (az Északin még plusz 2  és fog működni ezentúl is, de fizikailag nem lehetséges a kezdés előtti félórában több, mint 1500 jegyvásárló kiszolgálása és bejutása a stadionba. Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy jegyvásárlásnál nézzék meg, melyik tribünre, szektorba vásároltak belépőjegyeket, mert a kapuk csak az adott szektorokba érvényes jegyeket engedik át.

  Tehát a Déli Főpénztár melletti kapu az I. és II. szektorba, a Galamb utcánál a Déli Tribün felőli kapuk a IV. és V. szektorokba, a Nyugati felőli kapuk a Nyugati Tribünre érvényes jegyeket, az Északi oldalon pedig csak az Északiba vásárolt jegyeket engedik át.. A belépőjegyeken és a kapuk melletti táblákon is látható a ZTE Aréna pontos szektorkiosztása, kérjük ezeket vegyék figyelembe jegyvásárláskor.

  Sajnos a jegykiadásnál előfordulhatnak technikai hibák (általában papírelakadás), ezeket igyekszünk gyorsan elhárítani. A kapuk előtt ezúttal is segíteni fognak munkatársaink, hogy a jegy érvényesítése után megfelelően tudjanak a stadion területére a forgókapukon keresztül bejutni.

  A Sporttörvény alapján kiemelt mérkőzésen kötelező a beléptető rendszer használata, valamint minden olyan stadionban, ahol ez kiépítésre került. A névre szóló belépőjegyek kiadása szintén kötelező.

  A büfékkel kapcsolatos észrevételeiket köszönjük és a tapasztalatok alapján igyekszünk még pontosabb kiszolgálásban részesíteni szurkolóinkat. Köszönjük! Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Augusztus 3., 21 óra 38

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

ZTE-s ajándék kisiskolásoknak és óvodásoknak

Az előző évhez hasonlóan a ZTE FC ezúttal is szeretne kedveskedni és segíteni az általános iskolát most kezdő vagy már alsó tagozatba járó gyermekeknek. A szombati, ZTE FC - BFC Siófok mérkőzésre kilátogató gyermekek a Déli Tribün Főbejáratánál 200 db ZTE-s hátizsákot kapnak ajándékba, ehhez mindössze az szükséges, hogy névre szóló ( térítésmentes ) regisztrációs jegyet váltsanak a pénztárban. A bejáratnál ezért cserébe kapják meg a hátizsákokat. Idén az óvodás gyermekekre is gondoltunk, számukra 200 db tornazsák kerül kiosztásra szintén regisztrációs jegyekért cserébe. Reméljük az ajándékok mellett végre hazai győzelmet is ünnepelhetünk. Hajrá ZTE!
Kapustoborzó

Vlaszák Géza a ZTE FC kapusedzője és Kópicz László, a ZTE FC egykori játékosa várnak minden fiatal kapuspalántát a ZTE Aréna mögötti edzőpályán 2017. augusztus 17-én, csütörtökön 15 órától.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges a 06 30 905 5506 telefonszámon.

Hajrá ZTE!
ZTE FC - Al-Arabi 4:1

A heti programba illeszkedő katari első osztályú csapat (Al-Arabi) elleni edzőmérkőzés reméljük, a hétvégi Kisvárda elleni bajnokira való felkészülést is jól szolgálta.

Hajrá ZTE!
Sèrültjeink állapota

Paudits Patrik térdszalag-szakadása fél év kihagyást vetített előre, Patrik mentalitásának köszönhetően a rehabilitációja rohamosan halad, természetesen elsődleges, hogy végigcsinálja a számára tervezett programot, de nem lenne meglepő, ha a visszatérése előbb lenne a vártnál.
 

Patvaros Zsolt hosszú, elhúzódó, kellemetlen gyulladásos...
Edzőmérkőzés holnap

Holnap 18 órakor a ZTE Arénában a katari Al Arabi első osztályú csapatát fogadjuk edzőmérkőzésen.

A belépés dijtalan, a Déli I. és II. szektor kerül megnyitásra. Büfé üzemel.

Hajrá ZTE!
Elővételben a belépőjegyek

Tisztelet Szurkolóink!

Az augusztus 19-ei Siófok elleni hazai mérkőzésünkre már mától kaphatók elővételben a belépőjegyek a Dísz téri jegypénztárban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A BELÉPŐJEGYEK ELŐVÉTELBEN 20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK meg!

A Győr elleni mérkőzés tapasztalataiból és adataiból kiindulva sajnos nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel...
Jegyvásárlási és beléptetési információk

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak a Gyirmót FC Győr - ZTE FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban: a Gyirmót FC Győr - ZTE FC találkozóra névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba.
A mérkőzés időpontja: 2017.08.05. szombat, 19:00

A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát...