Elővételben a belépőjegyek

  Tisztelet Szurkolóink!

  Az augusztus 19-ei Siófok elleni hazai mérkőzésünkre már mától kaphatók elővételben a belépőjegyek a Dísz téri jegypénztárban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A BELÉPŐJEGYEK ELŐVÉTELBEN 20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK meg!

  A Győr elleni mérkőzés tapasztalataiból és adataiból kiindulva sajnos nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, a mérkőzés napjáig 25 db jegy fogyott el másfél hét alatt (múlt héten keddtől minden nap nyitva volt a Főpénztár munkaidőben)...

  A Déli oldalon az eddigi 6 pénztár helyett 10 működött (az Északin még plusz 2  és fog működni ezentúl is, de fizikailag nem lehetséges a kezdés előtti félórában több, mint 1500 jegyvásárló kiszolgálása és bejutása a stadionba. Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy jegyvásárlásnál nézzék meg, melyik tribünre, szektorba vásároltak belépőjegyeket, mert a kapuk csak az adott szektorokba érvényes jegyeket engedik át.

  Tehát a Déli Főpénztár melletti kapu az I. és II. szektorba, a Galamb utcánál a Déli Tribün felőli kapuk a IV. és V. szektorokba, a Nyugati felőli kapuk a Nyugati Tribünre érvényes jegyeket, az Északi oldalon pedig csak az Északiba vásárolt jegyeket engedik át.. A belépőjegyeken és a kapuk melletti táblákon is látható a ZTE Aréna pontos szektorkiosztása, kérjük ezeket vegyék figyelembe jegyvásárláskor.

  Sajnos a jegykiadásnál előfordulhatnak technikai hibák (általában papírelakadás), ezeket igyekszünk gyorsan elhárítani. A kapuk előtt ezúttal is segíteni fognak munkatársaink, hogy a jegy érvényesítése után megfelelően tudjanak a stadion területére a forgókapukon keresztül bejutni.

  A Sporttörvény alapján kiemelt mérkőzésen kötelező a beléptető rendszer használata, valamint minden olyan stadionban, ahol ez kiépítésre került. A névre szóló belépőjegyek kiadása szintén kötelező.

  A büfékkel kapcsolatos észrevételeiket köszönjük és a tapasztalatok alapján igyekszünk még pontosabb kiszolgálásban részesíteni szurkolóinkat. Köszönjük! Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Augusztus 3., 21 óra 38

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Magya Kupa sorsolás, a 32-be jutásért

A Csács -Nemesapátit búcsúztató csapat lesz az ellenfelünk: Pilis (megye I.) - ZTE FC

Az NBI-es csapatok párosításai:
Kisvárda (NB II) - Ferencváros
Gödöllői SK (megyei I) - Újpest
Monor (NB III)â - DVSC
Bátaszék (megyei I) - Balmazújváros...
Holnap megkezdjük a Magyar Kupa szereplést

Csapatunk holnap 17 órakor Gárdonyban kezdi meg a 2017/2018-as Magyar Kupa küzdelmeit.

Vendéglátóink a Fejér megyei I. osztályban szerepelnek és nem is rosszul, hiszen 6 forduló után 5 győzelem és 1 vereség áll a nevük mellett, ezzel a Mór mögött egy ponttal lemaradva a második helyen állnak...
TV-s meccs vasárnap

Csapatunk vasárnap 18 órakor a Szolnoki MÁV FC együttesének a vendége lesz. A mérkőzést Farkas Tibor vezeti, segítői Máyer Gábor és Szvetnyik Bence lesznek.

A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

Hajrá ZTE!
Magyar Kupa sorsolás

Az MLSZ Versenybizottsága ma elkészítette a Magyar Kupa 6. fordulójának párosításait.

Csapatunk jövő szerdán 17 órakor Gárdonyban lép pályára. A Fejér megyei első osztályban szereplő csapat jelenleg 3. a bajnokságban négy győzelem mellett egy vereséggel.

Hajrá ZTE!
Békéscsaba - ZTE FC 0:3 összefoglaló

A Békéscsaba - ZTE FC 0:3 mérkőzés összefoglalója metekinthető a ZTE FC hivatalos Youtube csatornáján, az alábbi linkre kattintva:

https://www.youtube.com/watch?v=DemSusJcyFM

Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19, 1. forduló, 2017.08.25.: ZTE FC - Kaposvári Rákóczi FC 5:0
gsz: Vass Gy 2, Szökrönyös, Szabó P, Héhn
Marian Sluka: - Hat hetes felkészülés után lejátszottuk első bajnokinkat. Örülök, hogy győzelemmel kezdtünk, a fiúk 100%-ban teljesítették, amit a meccs előtt megbeszéltünk. Erős ellenfél ellen maximálisan koncentrációval sikerült ilyen arányban is nyernünk.

U19, 2. forduló, Nyíregyháza - ZTE FC 4:1...
Gyász

Mély fájdalammal tudatjuk, hogy vezetőedzőnket tegnap este családi gyász érte, Zoran Spisljak édesanyja betegségben elhunyt. A ZTE FC minden munkatársa nevében együttérzésünket fejezzük ki és osztozunk a Spisljak család gyászában.