Megérkeztek a ZETE buszok!

  A klub menedzsmentjének egy régi terve kezd kibontakozni azzal, hogy a héten megérkeztek a ZTE FC által megvásárolt 9 személyes kisbuszok. A beruházással klubunk nem csak saját autóparkjának kialakítását kezdte meg, de nagyban fogja segíteni az utánpótlásban zajló szakmai munkát is.  A két jármű azon felül, hogy a jövőben a hétvégeken utaztatni fogja az utánpótlásunk kisebb csapatait, nagyon fontos feladatot fognak még ellátni, amit már évekkel ezelőtt szeretett volna megvalósítani klubunk vezetése. A ZTE FC-be leigazolt, de nem zalaegerszegi lakosú labdarúgó palántáink edzésekre való bejárásában lesz napi feladatuk, amivel az utánpótlásunk kisebb korosztályaiba való beigazolást fogjuk tudni megsegíteni azon gyerekek esetében, akiknél problémát jelenthet az edzésekre való beutazás.

  Reméljük a két jármű hosszú távon fogja klubunk munkáját segíteni! Hajrá ZETE!  Zalaegerszeg, 2017. Május 4., 13 óra 1

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...
Nyártól Spisljak a vezetőedző

A következő szezontól Zoran Spisljak irányítja csapatunkat - jelentette be Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa.  A többek között Debrecenben és Békéscsabán is dolgozó tréner 2+1 éves szerződést kötött klubunkkal.

Csató Sándor a továbbiakban is marad a csapat szakmai stábjában. Hajrá ZTE!
Megérkezett a Perskindol!

Klubunk újabb támogató partnerrel kötött megállapodást a napokban! A svájci gyártmányú PERSKINDOL sport- és gyógykészítmények kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Ewopharma Hungary Kft-vel létrejött megállapodás szerint, klubunk orvosai, fízioterapeutái és masszőrjei a jövőben a PERSKINDOL termékeivel fogják kezelni játékosainkat. A speciális, gyógyhatású olajok, kenőcsök a legmagasabb szinten tudják szolgálni a sérülések rehabilitációját...