ZTE FC - Újpest FC fontos tudnivalók

  A ZTE FC - Újpest FC szombati kupamérkőzés kapcsán kérdeztük az előkészületekről és a tudnivalókról Tóth Krisztiánt, a ZTE FC rendezvényeit szervező munkatársát: - Évek óta nem volt kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés a ZTE Arénában, ezért kicsit le kellett "porolnunk" az erre vonatkozó szabályokat és az előkészületeket is ennek szellemében kellett megtennünk.

  A ZTE és az Újpest közötti szurkolói kapcsolatot hagyományosan a rivalizálás jellemzi, ezt fokozza még, hogy míg minket a Fradi szurkolókhoz köt barátság, az Újpest a Haladás szurkolóival ápol jó kapcsolatot. A sorsolás után mindkét tábor elkezdte a mérkőzésre a szervezkedést, hiszen 2017-ben a csapatok számára ez lesz az első tétmeccs.

  Előzetes információink szerint mind az Újpest, mind pedig a ZTE szurkolóit kiegészítik más csapatok szurkolói csoportjai is, ezért is lesz különösen "éles" a szombati mérkőzés. Az elmúlt időszakban szinte heti rendszerességgel egyeztettünk mind az Újpest, mind a rendőrség képviselőivel és fentiek miatt egységes volt az álláspont, hogy a mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatúvá szeretnénk minősíteni. Ez meg is történt, így ennek megfelelően kell eljárnunk.

  A jegyértékesítés múlt héten elkezdődött, az újpestiek online módon illetve személyesen az általuk megjelölt helyeken tudnak belépőjegyeket váltani, számukra helyszínin jegyvásárlás nem lesz. A ZTE FC szurkolói szintén online tudnak jegyeket venni illetve a klubirodában is kaphatóak már a jegyek. Szurkolói kártya csak online vásárlás esetén kötelező, személyes jegyvásárlásnál a törvényben előírt alapadatok (név, születési hely és idő) megadása szükséges. Mivel kiemelt mérkőzésről van szó, a bejáratoknál minden esetben összevetik a kollégák a személyes adatokat a jegyen szereplő adatokkal, azon személyek kiszűrése miatt, akik nem feltétlenül azért érkeznek, hogy a csapatokat buzdítsák... Mindez azt is jelenti, hogy a beléptetés várhatóan lényegesen lassabb lesz.

  Bár már 3 éve folyamatosan kérjük, sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon kevesen élnek az elővétel lehetőségével, pedig ezt mindig biztosítjuk a mérkőzések előtt. A szombati meccsre is már kaphatók a jegyek, pénteken pedig 9-től 17 óráig, szombaton pedig 9 órától a főpénztár is nyitva lesz. Azt tudom mondani, hogy a mérkőzésre mindenki be fog jutni, viszont aki az utolsó 15-20 percben érkezik, annak biztosan sorba kell állnia és nem fogja látni a mérkőzést a kezdéstől. Hogy adatokat is mondjak, elővételben eddig összesen 30 hazai szurkoló vásárolt belépőjegyet... Az újpesti jegyek viszont szépen fogynak, 500-600 vendégszurkolóra biztosan számíthatunk. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy belépőjegyét elővételben vásárolja meg, ezzel jelentős időt spórol majd a beléptetésnél. Személyi azonosságot igazoló okmány mindenkinél legyen, ezt célszerű is előkészíteni, ezzel szintén gyorsítva a beléptetést. A szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre! Kérünk mindenkit a pályarendszabályok betartására, sportszerű szurkolást kívánunk!  Zalaegerszeg, 2017. Február 6., 11 óra 23

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Utánpótlás eredmények

U-19:

Kecskemét - ZTE Akadémia 2:3 (1:1)

Gl.: Horváth D. 21', Szabó P. 60' (11-esből), Németh P. 73'

ZTE FC: Macher - Jóna B., Horváth M., Rózsa, Péntek - Németh P., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D. (Kovács B. 90'), Vass Gy., Szökrönyös (Meidl 92')

Cserék: Tóth K., Koltai

Bozsik József: A futball igazságtalansága lett volna, ha ezt a mérkőzést nem mi nyerjük! Gratulálok a játékosoknak!

U-17:

Nyíregyháza - ZTE 0:0 (0:0)

ZTE FC: Kemes - Czuczi, Sebestyén, Németh E, Szép - Tuboly, Horváth (Kiss), Németh K (Jóna) - Aczél, Dan (Abért), Hegedűs

Molnár Balázs: "Jó iramú mérkőzésen igazságos eredmény született, melyen nagyon tetszett a csapat mind védekezésben mind támadásépítésben. Sajnos továbbra is a támadó harmadban vannak gondjaink, ahol nem eléggé gólratörő a játékunk!"

U-16:

Nyíregyháza – ZTE FC 2:1

ZTE FC: Köcse – Szántó – Pataky – Szökrönyös – Májer ( Belső ) – Buti ( Őr ) – Bekes – Földvári – Karóczkai ( Bertalics ) – Boncz – Temlén

Gsz: Szokolai, Dibáczi ill. Pataky

U-15: nem játszott

U-14: Gnas nemzetközi torna, beszámoló később

Összefoglalók:

U16

https://www.youtube.com/watch?v=b1Rf6VyDKMw&app=desktop

U17

https://www.youtube.com/watch?v=hIOw-HuWvZk
Kisvárda Master Good - ZTE FC 3:0

Kisvárda, 1145 néző. Jv.: Szabó Zs. (Szalai D., Punyi).

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Papucsek, Vári B. – Horváth A., Lucas – Gosztonyi (Szabó P., 79.), Oláh G., Cseri T. (Délczeg, 89.), – Rajczi (Horváth Z., 83.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

ZTE FC: Szappanos – Angyal Zs. (Szatmári I., 76.), Króner, Polényi G., Forgács, Oláh B. (Kovács G., 83.) – Nagy T., Végh G. (Kretz, 66.), Bedi – Paudits, Bobál G. Vezetőedző: Csató Sándor.

Gólszerzők: Rajczi (35.), Fodor F. (67.), Horváth A. (87.).

Sárga lap: Rajczi (76.), illetve Paudits (44.), Króner (49.), Forgács (58.), Nagy T. (75.).
Utánpótlás hétvége

U19-es csapatunk holnap Kecskemétre lép pályára, míg U17-es és U16-os csapatunk Nyíregyházán játszik.U14-es csapatunk az osztrák hatásnál fekvő Gnas-ban szerepel egy meghívásos nemzetközi tornán, ahol a Fortuna Köln, a GAK és Hartberg is ellenfeleink között lesz.

Hajrá ZTE!
Vasárnap Kisvárdán lépünk pályára

Csapatunk holnap elindul az ország másik "végére", Nyíregyházára, ahol az éjszakát töltjük a vasárnapi Kisvárda meccs előtt.
Vendéglátónk remek szériában van,utolsó 5 mérkőzésükből 4-szer győztek, 1 döntetlen mellett és jelenleg a feljutást jelentő második helyen állnak. Őszi zalaegerszegi látogatásukra sajnos emlékszünk, hiszen 3:0-ra győztek.

Az biztos, hogy csak szervezett, végig koncentrált játékkal...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Nyíregyháza 1:3 (0:2)
Macher - Jóna B. (Meidl 57'), Rózsa (Kovács P. 70'), Horváth M., Kovács B. (Péntek 65') - Németh P., Szí-Péter (Szökrönyös 45'), Szabó P. - Koltai (Szekeres 79'), Vass Gy., Horváth L.
G: Horváth L.
Bozsik József: - Nehezen viselem az ilyen vereségeket. Végig mi irányítottunk, óriási mezőnyfölényben futballoztunk, mégis az eredmény azt mutatja sima vereséget szenvedtünk...
Húsvéti utánpótlás program

U19-es csapatunk ma 10 órától a Nyíregyházát fogadja a stadion mögötti pályán, U17-es és U16-os csapatunk pedig 12-től lép pályára a Gyirmót ellen szintén hazai környezetben (szintén a stadion mögötti pályákon).

Az U15 és U14 Nagykanizsára utazott. Az eredményekről beszámolunk. Hajrá ZTE!
Pályán az előkészítő korosztályok

Kaj András: - A ZTE FC előkészítő korosztályainál régóta terveztük, hogy megvalósítsuk heti egyszer az egyéni képzést, melynek lényege, hogy az edzők kis csoportos foglalkozásokat tudjanak tartani a gyerekeknek. A tárgyi feltételek adottak, hiszen az új műfüves pálya, az utóbbi években vásárolt rengeteg kapu, az edzőfelszerelések lehetővé teszik, hogy jól képezzük a játékosainkat a kis korosztályoknál.